Bart Boonstra: ‘Secret Story heel verslavend’

Foto: SBSBij Net 5 gaat zondagavond de duurste SBS-productie in jaren van start: Secret Story. De tv-show van Bart Boonstra en Renate Verbaan is een afgeleide van Big Brother en zal na de kick off op zondag elke werkdag om half acht te zien zijn op de vrouwenzender. Bart Boonstra hoopt op hoge kijkcijfers. “Ik denk dat het heel verslavende tv is. Het heeft iets soapachtigs, omdat je de dagelijkse gevoelens, emoties en frustraties van de bewoners ziet, maar het is ook een spel“, zegt hij in Televizier.

Het nieuwe programma Secret Story volgt vijftien kandidaten, ieder met een geheim, in een afgesloten huis vol camera’s. Zij moeten drie maanden lang hun geheim verborgen zien te houden en dat van de anderen zien te raden.

De kandidaten moeten dus een tactisch spel spelen, zegt Boonstra. “Ze moeten echt aan de bak. De winnaar neemt niet alleen zijn verdiende loon mee, maar gaat er ook met de hoofdprijs van 100.000 euro vandoor.

Renate Verbaan presenteert de liveshows op donderdag. “De vergelijking met Big Brother is natuurlijk snel gemaakt, maar ik denk dat Wie isde Mol? dichter in de buurt komt. Het is een tactisch spel. Je moet iedereen om je heen een rad voor ogen draaien en zorgen dat jouw geheim niet wordt ontdekt.

Secret Story is om 21.15 uur te zien op Net 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen