Bram Moszkowicz dreigde College Tour met opstappen

Bram Moszkowicz dreigde woensdag om weg te lopen uit de opnames van het programma College Tour met presenta- tor Twan Huys. De advocaat was boos, omdat na een uur een filmpje werd ingestart waarop hij danst met voormalig cliënt Desi Bouterse. “Dit mag je niet uitzenden, want daar moet ik toestem- ming voor geven“, sprak hij. Huys en het aanwezige publiek reageerden verbijsterd, meldt studentenblad Folia. “Dat kunt u niet bepalen. Die beelden zijn van Nova“, zei Huys.

Er volgde een heftige onderhandeling tussen Huys en Moszkowicz, schrijft Folia. Huys wilde graag over de zaak-Bouterse praten. “Dan wil ik precies weten wat je gaat uitzenden. Anders zijn we nu gewoon klaar“, zei Moszkowicz.

Na overleg met de eindredacteur, stelde Huys voor om alleen het geluid te laten horen. “Doen?“, vroeg Moszkowicz aan het aanwezige publiek. Zijn vraag werd beantwoord met een ingetoen ‘ja’, schrijft Folia.

College Tour, waarin Huys en een zaal van studenten Moszkowicz interviewen, is donderdag om 21.00 uur te zien op Nederland 3.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen