Maarten Spanjer: ‘Yvon Jaspers is naïef kletskousje’

Maarten Spanjer walgt van Boer Zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers. Hij begrijpt niet waarom De Wereld Draait Door haar heeft aangesteld als tafeldame. “Met Yvon Jaspers heb ik al helemáál niets. Ik zie haar in De Wereld Draait Door af en toe als tafelgast meepraten. Dan kan ik mij mateloos ergeren aan haar. Ze is een naïef klets- kousje dat zich overal mee bemoeit. Ik roep dan tegen haar: Houd dat vervelende kwebbelbekje eens dicht!“, zegt Spanjer in Story.

Jaspers klaagde in De Wereld Draait Door een keer dat het gesprek over voetbal ging. “Dat je als vrouw geen verstand van voetballen hebt, daar kan ik nog mee leven. Maar dat je niet weet wie Maradona is, vind ik een gebrek. En dan hebben de heren aan tafel die wél iets verstandigs zeggen een aardig gesprek, gaat zij er irritant doorheen zitten tetteren.”

Spanjer vindt dat Jaspers ontslagen moet worden door De Wereld Draait Door. “Misschien kunnen de mensen zich nog herinneren dat Pieter Lakeman in een uitzending van DWDD haar domme vragen niet langer kon aanhoren en hard met zijn vuist op tafel sloeg. Ik had hetzelfde gedaan! Tussen die boeren valt zoiets niet op. Maar Yvon hoort niet in een praatprogramma.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen