Jeroen van der Boom belt met Robert ten Brink

Foto: Roland J ReindersJeroen van der Boom heeft gebeld met Robert ten Brink. Van der Boom neemt naar alle waarschijnlijkheid de spelshow Weekend Miljonairs over van Ten Brink, die zondag aangaf dat hij het jammer vindt dat de nieuwe presentator niet met hem heeft gebeld. “Ik was zo vrij om zijn nummer te scoren en ik heb Robert gebeld. Hij nam een beetje lachend op. Hij zei: ‘Ik had het wel gedacht. Het heeft niets met jou te maken, maar ik vind het programma gewoon prachtig’“, zegt Van der Boom op Radio 538.

Van der Boom heeft begrip voor Ten Brink. “Hij heeft het gevoel dat iedereen die met hem gewerkt heeft, zoiets heeft van: Dág, we gaan naar de nieuwe generatie! Dat doet hem gewoon pijn en dat kan ik me voorstellen. Maar hij zei: ‘Jij hebt er niets mee te maken en ik gun je alle geluk van de wereld.’ Ik zei: ‘Je bent de eerste die het hoort als ik het inderdaad ga doen.’ Ik ga kijken of we het deze week rond kunnen maken. Het gaat niet om geld, maar het is een agendakwestie.

De twee houden contact. “Ik heb gevraagd of ik hem nog eens mag bellen. Toen zei hij: ‘Dat zou ik hartstikke leuk vinden.’ Het is een heel aardige, sympathieke vent.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen