‘Beau van Erven Dorens te grachtengordel voor SBS 6’

Foto: RTLFons van Westerloo, voormalig directeur van RTL 4 en SBS 6, vindt Beau van Erven Dorens niet passen bij SBS 6. De zender moet volgens Van Westerloo terug naar het volkse gevoel van vroeger. “Beau van Erven Dorens en Marc-Marie Huijbregts waren gigantische fouten. Zij zijn totaal geen SBS. Kijk, Jeroen van der Boom en Danny de Munk, dát zijn de down to earth-jongens die je moet hebben. Zij hebben niet de lucht van de grachtengordel“, zegt Van Westerloo vrijdag in het AD.

Als mede-oprichter van SBS 6 vindt Van Westerloo het moeilijk om te zien hoe zwaar de zender het heeft. Na De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau van vorig jaar, flopten er nog veel meer programma’s. “Ik zie een zender in paniek. Zodra een programma niet direct goed scoort, wordt het van de buis gehaald. Hoppa, weer een afgevoerd. Dat moet je niet doen op grote zenders.

SBS-coryfee Beau van Erven Dorens wordt moe van de kritiek. “Ik word doodmoe van al die zogenaamde goeroes. Laat ze lekker een krant gaan lezen. Ik dacht dat het een goede keuze was om naar SBS te gaan. Soms lukt het en soms niet. Ik doe altijd mijn best. Laat die jakhalzen lekker de tering krijgen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen