Jan de Hoop slaat terug naar imagodeskundige

Jan de Hoop snapt niets van de kritiek die imagodeskundige Zabeth van Veen op hem heeft. Volgens De Hoop is Van Veen niet goed geïnformeerd. “Ik las op Mediacourant dat die mevrouw in de NCRV-gids heeft gezegd dat ik een klein rond hoofd heb en geen brillen moet dragen met kleine ronde glaasjes. Zo’n fashionista of styliste. Die mevrouw zit dus in die gids te klagen, maar ik draag die bril al vier jaar niet meer. Misschien moet die vrouw eens gaan kijken voor ze haar mening geeft.

De Hoop vindt het vreemd dat Van Veen zulke uitspraken doet, als ze niet op de hoogte is van de recente situatie. “Alle aandacht is meegenomen, maar ze moet wel kijken naar en schrijven over de actuele situatie. Die bril met die ronde glazen draag ik al vier jaar niet meer, dus ik stel voor dat ze een keer kijkt ’s ochtends. Ik ben dertien uur per week op televisie. Tegenwoordig heb ik een hoekige bril.

Imagodeskundige Van Veen vindt ook dat De Hoop geen ruitjeshemden moet dragen, omdat zijn hoofd dan nog kleiner zou lijken. “Ik draag kleding van één merk, Gant, en dat zijn tegenwoordig allang niet meer kleine ruitjes, maar ook grote ruitjes, strepen en truien.

De Hoop is de afgelopen dagen platgebeld door radiozenders als 3FM, Radio 538 en Q-music. “Ik word door iedereen gebeld. Het gaat nergens over“, besluit de presentator van het RTL Ontbijtnieuws.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen