Renate Verbaan bouwt mee aan sterker Net 5

Foto: SBSRenate Verbaan hoopt dat ze met haar nieuwe programma Secret Story kan meebouwen aan een sterker Net 5. Haar vorige programma’s bij Net 5 scoorden matige kijkcijfers of werden van de buis gehaald. “Of iets wel of niet scoort heeft niet altijd te maken met degene die het programma presenteert. Net 5 heeft nu eenmaal een poosje wat minder op de radar gezeten bij de kijker. We zijn nu aan het bouwen aan de zender en ik heb het nog steeds naar mijn zin“, zegt Verbaan in Weekend.

Verbaan begon bij Net 5 met een flop. Haar programma Met De Deur In Huis werd van zender gehaald. “Het was een teleurstelling, maar dat gevoel duurde een week en toen was ik er wel weer overheen. Je wint, je verliest, het hoort er bij. Ik voel nu geen druk van: o ik moet nu scoren, want anders… Zo werkt het niet.

Ze verheugt zich op Secret Story, haar nieuwe Big Brother-achtige show die op 13 februari in première gaat. “Oorspronkelijk komt Secret Story uit Frankrijk en het wordt ook succesvol uitgezonden in Portugal. We hopen dat het net als daar een grote verrassing wordt, dat het verslavend werkt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen