Voetbal International scoort record op verjaardag Derksen

Foto: RTLVoetbal International, de voetbaltalkshow van RTL 7, heeft opnieuw een record gebroken. Er stemden maandagavond 704.000 kijkers af op de aflevering waarin voetbalanalist Johan Derksen zijn verjaardag vierde. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het vorige record voor een reguliere uitzending was 684.000 kijkers op 22 november 2010. “Voor het eerst hebben we nu meer dan 700.000 kijkers. Een nieuwe mijlpaal op de verjaardag van Johan!“, zegt RTL 7-baas Peter Lubbers.

Lubbers is trots op de maandagavond van RTL 7. “De maandag is een belangrijk fundament voor RTL 7. Van de vooravond met Politie Op Je Hielen en Operation Repo tot de late avond met Voetbalfans en De Beste Voetballers Ooit wordt alles goed en steeds beter bekeken. Maar de kers op de verjaardagstaart is natuurlijk Voetbal International. Het aantal kijkers blijft gestaag groeien.”

De inmiddels 62-jarige hoofdredacteur werd in de uitzending gefeliciteerd door onder anderen Mario Been, Wesley Sneijder, Willem van Hanegem.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen