‘Jan de Hoop moet kleding aanpassen aan klein hoofd’

Foto: RTLJan de Hoop moet wat doen aan zijn sty- ling. Zijn ronde brillen en ruitjeshemden komen niet goed over op beeld. Dat zegt althans imagodeskundige Zabeth van Veen in NCRV-gids. De Hoop staat be- kend om zijn huiselijke kleding. “Hij heeft een klein, rond hoofd en draagt ronde brilletjes. Die versterken dat kleine hoofd. En dan zijn ruitjesoverhemden! Die maken zijn lijf groter, waardoor zijn hoofd nog kleiner lijkt. Hij moet echt af van die ruitjes. Hij presenteert toch niet Boer Zoekt Vrouw.”

RTL Boulevard-presentator Winston Gerschtanowitz weet zich volgens Van Veen wel goed te kleden. “Zeer bij de tijd, hij is wél hip. Hij heeft controle over zijn programma, oogt als de baas. Is een winnaar. Hij is een tikkeltje arrogant en moet zijn best doen om aimabel over te komen. Wat dat betreft zou hij heel goed roze kunnen dragen.

Tot slot heeft Van Veen ook lovende woorden over voor de styling van Radar-gezicht Antoinette Hertsenberg. “Een vrouw als Antoinette Hertsenberg heeft een vrij klassieke uitstraling. Ze past haar kleding daar goed bij aan door mooie colberts en mooie stevige stoffen te dragen, met bescheiden, kwalitatief hoogwaardige sieraden. Als zij iets superhips zou aantrekken, doet dat afbreuk aan haar geloofwaardigheid.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen