Tatjana: ‘Wie Kiest Tatjana is niet plat daten’

Foto: William RuttenTatjana Simic vindt haar nieuwe tv-show Wie Kiest Tatjana niet oppervlakkig. Ze ziet het als een serieus programma over de liefde. Dat zegt Simic deze week in Veronica Magazine. Wie Kiest Tatjana is vrijdag voor het eerst te zien op RTL 4, direct na het populaire X Factor. “Het is een oprecht, eerlijk en mooi programma. Ik heb geen idee of mijn prins op het witte paard erbij zit. Wat ik het leukste vind, is dat dit programma me de gele- genheid biedt om over relaties te praten. Het is geen plat daten.

Simic vindt het spannend dat haar zoektocht naar een partner op televisie wordt uitgezonden. “Ja, ik heb echt zenuwen, pijn in mijn buik. Je hebt ook gezien dat ik in mijn leven verkeerde mannen heb toegelaten, mannen die niet bij me pasten. Dus ik maak in het dagelijkse leven dezelfde fouten die andere mensen maken. Het is voor mij net zo moeilijk of makkelijk. Je hoeft niet bekend of beroemd te zijn om het makkelijker te hebben.

Het is zelfs moeilijker om beroemd te zijn in de zoektocht naar een partner, stelt Simic. “Bij mij hebben mannen altijd vooroordelen, zie daar maar doorheen te prikken. Ik weet in het dagelijks leven bijna niet meer hoe ik normaal benaderd wil worden door iemand. Ik ben de kluts kwijt.”

Wie Kiest Tatjana is om 22.15 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen