Gerard en Nance herenigd op SBS 6

Foto: Roy BeuskerNa een maandenlange afwezigheid in verband met oververmoeidheid, wordt Gerard Joling vrijdagavond op SBS 6 herenigd met zijn vaste televisiecollega Nance. Samen trappen zij het nieuwe seizoen van Sterren Dansen op het IJs af. “Het is heerlijk om weer back in business te zijn. Nieuwe ronden, nieuwe prijzen. Ik vind Sterren Dansen op het IJs een enig programma en voor Nance en mij is het weer een vers avontuur. We hebben altijd veel plezier samen“, geeft Joling aan in Avrobode.

Ook Nance verheugt zich weer op het samenzijn met Gerard. “Nee, we hoefden elkaar maar aan te kijken en het was meteen weer als vanouds. Ik heb echt lol met Gerard en ik ben blij dat SBS de stap heeft gezet om Sterren Dansen op het IJs weer nieuw leven in te blazen“, vertelt ze. “Omdat Gerard een paar weken op Curaçao was, is hij wel belachelijk bruin. Nu moet ik ook maar even onder de zonnebank.

In het nieuwe seizoen van Sterren Dansen op het IJs strijden bekende Nederlanders op het ijs om de gunst van de kijker. Onder meer Beau van Erven Dorens, Danny de Munk en Songfestival Sieneke doen mee aan de tv-show.

Sterren Dansen op het IJs begint om 20.30 uur op SBS 6, recht tegenover de start van een nieuw seizoen X Factor op RTL 4.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen