Yolanthe wil Anouk naar Eurovisie Songfestival

Foto: TROSYolanthe Cabau-Sneijder, sinds 2010 de presentatrice van het TROS Nationaal Songfestival, ziet zangeres Anouk als de ultieme Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. Hoewel ze ook vertrouwen heeft in 3JS, de inzending van dit jaar, hoopt Yolanthe op een deelname van Anouk. “Wij hebben in Nederland heel veel goede artiesten van wie ik denk dat ze het makkelijk moeten kunnen winnen. Zo vind ik bijvoorbeeld Anouk fantastisch“, zegt de voetbalvrouw in Televizier.

Cabau-Sneijder weet niet of 3JS kans maakt om het Songfestival te winnen. “Lastig te voorspellen, maar ik heb goede hoop! Als het om kwaliteit gaat, moeten we zeker hoog scoren. De 3JS zie ik als pure, rustige en goede artiesten die het dicht bij zichzelf houden. Jan Dulles is echt een geweldige zanger met een prachtige stem.

Jaap de Witte van 3JS denkt dat er genoeg goede artiesten zijn om hen volgend jaar op te volgen. “Er zijn in Nederland een aantal artiesten die we erg waarderen. Maar dat zijn gevestigde namen en in Nederland is het nou eenmaal zo dat die zich liever niet aan het Songfestival wagen“, zegt hij in Mikro Gids. “Ik zou kiezen voor Bløf.

Het Nationaal Songfestival is zondag te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen