Gordon: ‘X Factor beter en mooier dan ooit’

Foto: Mike van den ToornGordon hoopt dat heel Nederland vrij- dagavond de moeite neemt om te kijken naar het vernieuwde X Factor. Deden kandidaten in de eerste drie seizoenen nog auditie voor een vierkoppige jury, nu moeten ze aantreden in een volgepakte Heineken Music Hall. “Dat maakt het nog beter en mooier dan het is. Ik vind dit helemaal het einde. Dit is X Factor zoals het nog nooit geweest is“, legt jurylid Gordon uit. “Met alle respect, The Voice was heel leuk, maar wij zijn toch wel echt een heel leuke show.

X Factor zal het vrijdag opnemen tegen een nieuw seizoen van Sterren Dansen op het IJs op SBS 6. Gordon hoopt op hoge kijkcijfers. “Het blijft altijd erg spannend als een nieuw seizoen begint. Het vorige seizoen is megasuccesvol afgesloten en The Voice sloot vorige week op RTL 4 af met miljoenencijfers. Het legt wel een bepaalde druk. Helemaal omdat de concurrentie ook weer begint te stomen.”

Gordon hoort naar eigen zeggen niemand klagen over het feit dat X Factor 4 ‘de zoveelste talentenjacht is’. “Ik hoor daar niemand over. Het is nu ook echt anders. De suffe audities zijn weg, er zit publiek bij.”

X Factor begint om 20.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen