Patty Brard trots op kijkcijfers Shownieuws

Foto: SBSPatty Brard is trots op de kijkcijfers van de vroege editie van Shownieuws. Ze werkt er hard voor om de 600.000 kijkers van de vroege Shownieuws aan de buis gekluisterd te houden. “Ik ga niet zitten wachten tot mijn contract bij SBS niet verlengd wordt. Op mijn 55ste zou dat namelijk heel normaal zijn. Dus ik vecht elke dag voor heel hoge kijkcijfers“, zegt Brard. “We zitten soms tegen de miljoen kijkers, terwijl we op een tijdslot zitten waar echt gewoon álles gebeurt: DWDD, Boulevard, noem maar.

Brard vindt het een zegen dat Shownieuws deze kijkcijfers behaalt. “En dat met een commercialbreak van tien minuten! Trek ze er maar eens overheen. Ik ben er best trots op.

De presentatrice verveelt zich niet bij het SBS 6-programma. “Nee, ik vind het een uitdaging. Om 19.07 uur ren ik zwetend en puffend naar beneden, oefen ik zestien keer een andere tekst en uiteindelijk zeg ik tóch weer wat anders.

Binnenkort gaat Brard naast Shownieuws ook door het land heen met gezellige meezingers. “Om met Gerard te spreken: als ik eraan denk, heb ik er geen kracht voor, maar als ik er ben en die mensen vreten je op, dan is het weer het leukste wat er is. Het is toch om te gieren dat je op je 55ste gewoon nog zo’n zaal plat krijgt?

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen