Frits Sissing: ‘Meer talent dan ooit in Op Zoek Naar’

Foto: AVROFrits Sissing vindt Op Zoek Naar Zorro de meest spannende tv-zoektocht naar musicaltalent tot nu toe. Toch scoort de Zorro-show beduidend minder kijkers dan voorgangers als Op Zoek Naar Joseph en Op Zoek Naar Mary Poppins. “Bij de vorige series kon ik al bij het begin van de liveshows een top drie maken en ik heb er niet vaak naast gezeten. Dit keer begon ik met zes, zeven favorieten. Er zitten veel verrassingen bij“, vertelt de presentator in KRO Magazine.

Sissing denkt dat het onderwerp van deze serie interessanter is dan die in voorgaande series. “Zorro is intrigerender dan de vorige hoofdrollen die we zochten. Het is een man met een randje, mysterieus. Hij is een beetje fout maar ook hartstikke goed. Dat maakt hem extra interessant om naar te kijken.”

Op Zoek Naar Zorro is het vierde programma in de Op Zoek Naar-serie. “Of ik me na drie series moest opladen voor een nieuwe reeks Op Zoek Naar? Oh man, helemaal niet, ik kon niet wachten. Ik ben al jaren bevangen door het musicalvirus. Ik kan zo genieten van jong talent. Die passie en drive en het lef om je kwetsbaar op te stellen, prachtig! Elke keer weer kippenvel.

De musicalshow is elke zaterdag te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen