Popstars pakt uit met toeters en bellen

Tooske Ragas verheugt zich enorm op de finale van haar SBS 6-show Popstars. De eindstrijd gaat zaterdagavond tussen Dean Saunders, de broer van The Voice of Holland-winnaar Ben Saunders, en Simone Nijssen. “We hebben twee steengoede kandidaten over. Elk met een enorme persoonlijkheid in hun stem. Ik denk dat de verschillen heel klein zullen zijn. Omdat het de finale is, pakken we uit met toeters en bellen. En Nance en ik gaan in het lang natuurlijk“, zegt Tooske in Televizier.

Het was voor Tooske de eerste Popstars. Ze volgde Gerard Joling op, die met een burn-out thuis zat. “Ik had eerlijk gezegd zelf niet bedacht dat wee blonde vrouwen van nagenoeg dezelfde leeftijd een goede combinatie zouden zijn, maar het werkt. Ik ken Nance goed, maar we hadden hiervoor nog nooit samengewerkt.

Tooske vond het ‘éénig’. “Echt. Ik heb de afgelopen weken zo ontzettend genoten. Het was onwijs leuk om samen met Nance te werken. Ik kwam in principe ook op een vrij logisch moment, bij de allereerste liveshow. Het was beregezellig en ik ben gek op de spanning van livetelevisie.

De finale van Popstars is om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen