Amerikaanse ‘Het Huis Anubis’ succesvol van start

Nickelodeon is content met de kijkcijfers van de Amerikaanse versie van de Ne- derlandse kinderserie Het Huis Anubis. De tv-reeks is dagelijks om zeven uur ’s avonds te zien op de Amerikaanse kinderzender. “Na één week uitzenden ziet het er naar uit dat House of Anubis wel eens een groot succes zou kunnen worden. Het programma steeg in enkele dagen van 2,4 naar 3,2 miljoen kijkers, en is in haar tijdslot nu al het populairste programma op de Amerikaanse kabel“, aldus Nickelodeon.

In House of Anubis is te zien hoe de Amerikaanse Nina Martin vanuit de Verenigde Staten aankomt in House of Anubis, een oud en griezelig internaat in Engeland. Nina ontdekt al snel dat één van de leerlingen, Joy, op mysterieuze wijze is verdwenen. Ze is erg ongerust, zeker wanneer de boodschap ‘Help me! Joy’ verschijnt op de spiegel in de badkamer.

House of Anubis wordt net als de Nederlandse versie geproduceerd door Studio 100. De Nederlandse en Duitse versies worden opgenomen in het Vlaamse Schelle, terwijl de Amerikaanse versie in het Britse Liverpool wordt gedraaid.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen