RTL 4 wilde datingshow met Dries Roelvink

RTL 4 stond eind 2009 op het punt om een datingshow met Dries Roelvink te produceren. De zender schrapte de tv- show, toen bleek dat de zanger verliefd was op zijn huidige vrouw Honoria. Dat onthult Roelvink in weekblad Story. Het datingprogramma zou Wie Kiest Dries? gaan heten. “Het ging om een zelfde soort programma als waar Tatjana deze maand mee komt, Wie Kiest Tatjana?“, vertelt Roelvink. “Twaalf weken lang had ik op televisie kunnen zijn, als ik niet zo eerlijk was geweest.

Roelvink verheugde zich op het programma. “Het leek ons een leuk idee om een aantal dames langs te laten komen die graag met mij verder zouden willen. Uiteraard was er ook een jury die bestond uit vrienden en kennissen van mij. Het was helemaal rond. RTL was zeer enthousiast en er stonden twaalf afleveringen gepland. Maar in de tussentijd was ik verliefd geworden op Honoria.”

De volkszanger biechtte zijn prille liefde eerlijk op bij RTL. “Ik had er geen zin in om te gaan acteren, te doen alsof ik een bepaalde vrouw leuk zou vinden, terwijl ik op dat moment zeker wist dat ik verder wilde met Honoria. Bij de zender vroegen ze mij of ik écht verliefd was. Toen ik dit bevestigde, was iedereen het er over eens dat het programma moest worden geschrapt.

De op aandacht beluste Roelvink heeft zich erbij neergelegd. “Als ik niet eerlijk was geweest, was ik nu een aantal maanden lang op televisie geweest. Ik ben nu een gelukkig mens en dat vind ik veel belangrijker.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen