Geheim tv-project is nieuwe Net5-show Secret Story

Foto: SBSHet nieuwe Net5-programma Secret Story is het geheime televisieproject dat SBS vorige maand aankondigde. Dat bleek dinsdag tijdens een perspresentatie van Endemol en Net5 in Amsterdam. Secret Story is volgens Net5 ‘de volgende stap van realitytelevisie’. In de dagelijkse tv-show verblijven vijftien kandidaten, ieder met een geheim, in een afgesloten huis vol camera’s. Zij moeten drie maanden lang hun geheim verborgen zien te houden en dat van de anderen zien te raden.

De geheimen van de bewoners zijn uiteenlopend. “Wie is eigenlijk een dominee? Wie heeft er ooit de jackpot gewonnen? En zijn er echt twee zussen in het huis? Een geheim raden betekent geld verdienen. En dat geld komt bovenop de 100.000 euro die klaarligt voor de uiteindelijke winnaar“, legt een woordvoerster uit.

Secret Story gaat van start in een kick-off uitzending op zondagavond 13 februari die wordt gepresenteerd door Renate Verbaan en Bart Boonstra. Vanaf maandag 14 februari neemt Bart elke werkdag van 19.30 uur tot 20.30 uur de presentatie van de dagelijkse shows voor zijn rekening. Renate Verbaan geeft de kijkers in een liveshow op donderdag de kans een kandidaat naar huis te sturen.

Secret Story is niet alleen op televisie te volgen. “Op net5.nl/secretstory en op een digitaal kanaal zijn de live streams 24/7 geopend. Maar ook via Facebook, Twitter en Hyves is Secret Story er altijd en overal.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen