Chantal Janzen weg bij AVRO

Foto: AVRODe AVRO heeft begin dit jaar in goed overleg besloten het presentatiecontract van Chantal Janzen niet te verlengen. Dat heeft een woordvoerster van de AVRO dinsdag bekendgemaakt. De twee partijen konden het niet eens worden over nieuwe programma’s. “We hebben veel gesprekken met Chantal gevoerd over haar toekomst bij de AVRO. Helaas bleken onze wensen en die van Chantal niet helemaal overeen te komen“, zegt Willemijn Maas, algemeen directeur van de AVRO.

Willemijn Maas wenst Chantal Janzen veel succes in de toekomst. “Chantal is zeer gedreven in het vak en was een waardevolle aanvulling op ons presentatorenteam. Ik wens haar veel succes bij de verdere ontwikkeling van haar loopbaan zowel bij televisie als in de theaterwereld.

Janzen begon in 2008 bij de AVRO. Ze presenteerde er programma’s als het Gouden Televizier-Ring Gala, de Musical Sing-A-Long, Weten Zij Veel, Chalet Chantal, Mies 80 en [email protected]. Behalve de jaarlijkse en eenmalige programma’s, waren geen van de tv-shows met Janzen kijkcijferhits.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen