Patricia Paay zei ‘nee’ tegen Sterren Dansen op het IJs

Patricia Paay heeft het aanbod om mee te doen aan Sterren Dansen op het IJs afgewezen. Ook haar vriend Nicky van Dam zei ‘nee’ tegen de makers van het SBS 6-programma. Dat vertelt Paay in weekblad Story. Paay schaatst graag in haar vrije tijd, maar wil het daarbij laten. “Ik heb het aanbod afgeslagen. Ik heb er geen zin in om problemen te krijgen met mijn werkgever RTL, en bovendien voel ik er zelf ook niets voor. Ik ben van mening dat je dit soort dingen op mijn leeftijd niet moet doen.

De diva is weleens te vinden in de Jaap Eden-schaatsbaan in Amsterdam en kent de gevaren. “De kans op een zware blessure is reëel aanwezig. Ik viel pas ook met mijn knie hard op het ijs. Ik vind het wel schattig hoor, dat SBS me heeft gevraagd, maar het zou echt onverstandig zijn geweest om ja te zeggen.”

De tv-makers waren zelfs geïnteresseerd in haar vriend Nicky van Dam. “Nicky kan wel heel goed schaatsen. SBS heeft hem eveneens gevraagd, maar ook Nicky heeft het aanbod geweigerd. We hadden wel een leuk stel op het ijs gevormd, maar nogmaals: ik wil niet geblesseerd raken. De afgelopen jaren heeft een aantal bekende Nederlanders behoorlijk ernstige blessures opgelopen. Dat kun je niet altijd voorkomen.

Sterren Dansen op het IJs keert op 28 januari terug op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen