Jensen: ‘Kandidaten Uit De Kast zijn schreeuwnichten’

Robert Jensen vindt de kandidaten in de tv-show Uit De Kast ‘aandachttrekkende schreeuwnichten’. De jongens die in het programma van Arie Boomsma uit de kast komen, zijn volgens Jensen vooral uit op aandacht. “Het raarste aan het pro- gramma is dat die kandidaten níet in de privésfeer uit de kast durven te komen, maar wél op de landelijke tv voor de godganse natie! Dat moeten haast wel van die aandachttrekkende schreeuw- nichten zijn die later royaltyexpert worden bij Boulevard.

Jensen vindt Uit De Kast wel een goed programma, schrijft hij in zijn column in Spits. “Eerlijk is eerlijk, het is een mooi en integer gemaakt programma. Waar ik van kan genieten is de belachelijke reactie van die ouders. Het lijkt alsof ze nog liever hadden gehoord dat hun zoon zelfmoordterrorist was worden!

Ik vind het dus heerlijk om te zien. Die verwachtingen, dat ideaalbeeld, het stort in luttele seconden als een kaartenhuis in elkaar, pijnlijk maar treffend zo hoort het ook. Ieder mens is in essentie een vrij geest en moet zelf uitvinden wat hij daar mee doet“, besluit de talkshowhost.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen