SBS 6 ontkent terugkeer Lotto Weekend Miljonairs

SBS 6 ontkent dat ze het tv-programma Lotto Weekend Miljonairs overneemt van RTL 4. Volgens het tv-station heeft Albert Verlinde het nieuws uit zijn duim gezogen. “Het bericht dat RTL Boulevard gisteren heeft gebracht omtrent Lotto Weekend Miljonairs, is niet juist“, aldus een woordvoerster van SBS. Verlinde kondigde de opmerkelijke tv-transfer donderdag aan in RTL Boulevard. Hij meldde bovendien dat Beau van Erven Dorens de nieuwe presentator van de bekende spelshow wordt.

Verlinde berichtte zonder enig voorbehoud over de verhuizing van Lotto Weekend Miljonairs. Over de nieuwe presentator was hij iets voorzichtiger. “De nieuwe presentator wordt Beau van Erven Dorens. Dat zijn heel sterke geruchten, waardoor ik gewoon durf te zeggen dat het waar is. Daarmee zou hij voor het eerst bij SBS de grote show krijgen die hij mag gaan doen en ook aankan“, zei Verlinde.

Lotto Weekend Miljonairs begon in 1999 bij SBS 6, en verhuisde in 2006 naar RTL 4. In 2008 stopte het programma, omdat de sponsor zich terugtrok.

In al die jaren was Robert ten Brink de presentator. “Robert ten Brink vindt het jammer dat het weggaat, ‘maar het leven gaat door’, zegt hij“, aldus Verlinde.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen