Nieuw seizoen De TV Kantine uitgesteld

Foto: Laura OldenbroekHet vierde seizoen van De TV Kantine is uitgesteld. De persiflagecomedy zou eigenlijk medio april weer terugkeren op de buis, maar dat wordt nu het najaar. Dat vertelde Irene Moors donderdag op Radio 538. Volgens Moors is het tijd voor een adempauze. “We zouden eerst van start gaan in april, tegelijkertijd met de liveshows van X Factor, maar dat is iets te snel. We wachten tot The Voice of Holland terugkomt, en dan komt De TV Kantine ook terug. Het vergt ook nogal wat voorbereiding.”

Deze week gingen de geruchten over een theater- en filmversie van De TV Kantine. “Er zijn zo veel geruchten geweest deze week. Ik weet van geen enkele of het wel of niet waar is. Ik hoorde over een theaterversie, maar dat kan helemaal niet met al die grime. Dus ik zei: ‘Een film kan ik me nog voorstellen.’ Vervolgens was het: er komt een film. Dat maken ze er dan van. Waarschijnlijk omdat er zo weinig nieuws is.”

Het huidige derde seizoen van De TV Kantine is het best bekeken seizoen van de persiflagecomedy ooit. Het programma is elke vrijdag te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen