Madiwodovrijdagshow met nieuw format op nieuw tijdstip

Foto: EVADe Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw keert maandag in vernieuwde vorm terug op Nederland 3. De grootste verandering is dat De Leeuws co-host Filemon Wesselink niet langer aanwezig is in de studio, maar op locatie presen- teert. Dat heeft BNN donderdag laten weten. Ook nieuw is de komst van het Journaal op 3 in de uitzending van De Madiwodovrijdagshow. Om daar ruimte voor te maken, begint de talkshow vanaf nu elke dag om 21.50 uur, tien minuten eerder dan voorheen.

De veranderingen zijn een reactie op de bijzondere lage kijkcijfers die het programma de afgelopen maanden behaalde. “Tijdens onze winterstop hebben we keihard gewerkt om de Madiwodo met frisse elementen te verrijken. We willen de leukste late night show van Nederland 3 worden! Fiel en ik zijn er klaar voor“, aldus De Leeuw.

Wesselink vindt het niet erg dat hij niet meer in de studio mag zijn. Voortaan doet hij op locatie live verslag van uiteenlopende evenementen. “Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe rol in de Madiwodo. Elke avond ben ik live te zien op een plek in het land, van de brand in Moerdijk tot de rode loper van een galapremière. Ik ga op geheel eigen wijze mijn bijdrage leveren. Ik zie er enorm naar uit.”

De Madiwodovrijdagshow is maandag om 21.50 uur te zien op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen