Danny en Tooske presenteren The Sing-Off op SBS 6

Danny de Munk en Tooske Ragas gaan voor SBS 6 de nieuwe talentenjacht The Sing-Off presenteren. De tv-show begint in het voorjaar. Dat vertelt De Munk don- derdag in De Telegraaf. In The Sing-Off, dat oorspronkelijk uit Amerika komt, draait het om zanggroepen die a capella optredens verzorgen. “Ik moet eerlijk zeggen, toen ik het hoorde dacht ik: een talentenjacht, daar gaan we weer! Maar ik ben bijna van mijn stoel gevallen toen ik de dvd’s van het programma zag“, zo laat De Munk weten.

De Munk belooft een bijzonder programma. “Er is geen instrument of orkest. Het zijn zanggroepen met daarin menselijke jukeboxen. Iemand doet percussie, drum, synthesizergeluiden, eerste, tweede, derde stem… Dat maakt het heel uniek. De lat ligt hoog, er komen ook geen gekken voorbij, zeg maar.”

Het is nog maar vorige maand dat De Munk werd aangekondigd als de nieuwe presentator van SBS 6. “Ik ben nu veertig en weet waar mijn krachten liggen. Maar het is evengoed heel spannend, presenteren is een vak. Ik merk aan SBS dat ze in me willen investeren, langzaamaan op weg naar een eigen programma.”

De Munk verheugt zich op de samenwerking met Tooske Ragas. “Tooske doet vooral het studiowerk. Ik ben een soort lopende babbelbox, ga het traject in met de deelnemers.”

Een precieze startdatum van The Sing-Off is nog niet bekend.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen