Bekend Nederland enthousiast over KRO-homoshow

Foto: PRVeel bekende Nederlanders hebben zich op Twitter positief uitgelaten over de tv-show Uit De Kast van Arie Boomsma. Onder de fans bevinden zich onder meer Jim Bakkum en Simon Keizer. “Gewel- dig programma van Arie, Uit De Kast! Wel moeilijk voor die ouders, zo met alle camera’s, maar echt mooi programma!“, zei Bakkum na de uitzending van woens- dag. Collega-zanger Simon Keizer: “Wat een sterk programma. Heb vier jaar geleden zelf het uit de kast-moment van Kees Tol meegemaakt.

Ook Editie NL-presentator Jeroen Latijnhouwers heeft de uitzending van woensdag gezien. “Wat een mooi en goed programma. Vooral ook door Arie zelf: oprecht geïnteresseerd en betrokken. Echt een steun“, twittert hij.

Marc van der Linden, bekend als royalty-expert in RTL Boulevard, keek met een lach en een traan. “En weer is er ontroering in huize Van der Linden om het integer gemaakte programma Uit De Kast van Arie Boomsma. Wie niet kijkt, mist veel.

Ook Jeroen Snel en Peter van der Vorst zaten voor de buis. “Ik vond Uit De Kast beter dan vorige week. Wel sneu dat eerst de hele harmonie het hoort voordat pa aan de beurt is“, aldus Van der Vorst. EO-gezicht Snel: “Mooi programma, goed gedaan!

In Uit De Kast volgt Arie Boomsma homoseksuele jongeren die uit de kast komen. Het eerste seizoen, dat vorige week van start ging, telt in totaal vijf afleveringen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen