‘RTL 8 moet nieuwe Net5 worden’

Foto: RTLZenderbaas Remko van Westerloo droomt ervan om van zijn vrouwenzender RTL 8 het nieuwe Net5 te maken. Ook Net5 stond vroeger onder leiding van Van Westerloo. “Als iemand morgen een zak met geld komt brengen, dan gaan we aan de slag om van RTL 8 de nieuwe Net5 te maken. Er zijn ook echt kansen, want je ziet dat ze daar veel minder scherp worden in hun profiel en verder opschuiven richting RTL 5. Of dat ver- standig is? Ik denk het niet. Ik denk dat dat zeer onverstandig is.

Van Westerloo hoopt vanaf eind januari te scoren met The Bold and the Beautiful en The Young and the Restless in de vooravond van RTL 8. “We gaan eind januari een nieuwe vormgeving introduceren en we gaan de vooravond aanpassen, met The Bold and the Beautiful en in de slipstream daarvan The Young and the Restless. Daar verwacht ik veel van vanaf het moment waarop As The World Turns afloopt.

RTL 8 is nog altijd het ondergeschoven kindje. Het is een low budget zender, maar dat laat onverlet dat het inmiddels verdienstelijk meedoet in het grotere geheel“, besluit Van Westerloo in dagblad Spits.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen