Rob Geus wil vuilnisshow sexy maken

Foto: SBSRob Geus belooft dat de nieuwe SBS 6- show ‘Ik heb er schoon genoeg van!’ een onderhoudend programma wordt. Het onderwerp van de tv-show, zwerfafval, hoeft volgens Geus niet per definitie saai te zijn. “Je kunt het wel heel sexy maken, denk ik. Het is best een leuk onderwerp, hoor“, zegt de hygiëne-expert in De Coen & Sander Show. “Het is erg spannende televisie, heel informatief en bovendien: Nederland wordt schoner. We zijn druk met de opnames. Er komen nu al leuke onderwerpen uit voort.

Geus gaat in het nieuwe tv-programma samen met André van der Toorn en Tooske Ragas de strijd aan met zwerfafval. “Zwerfafval is een ergernis voor velen mensen. We wilden daar samen met de Stichting Nederland Schoon iets aan doen. Daarom hebben we dit programma ontwikkeld. We hebben een oproep gedaan en daar zijn veel cases uit voortgekomen. Wij duiken daar in“, zegt Geus.

Hij geniet van de samenwerking met zijn collega’s. “Tooske praat met de mensen, ik kijk op plaats delict hoe erg het is en André spoort degene op die het veroorzaakt. Ik denk dat het een heel goed team is. Iedereen bundelt zijn krachten om een case op te lossen. Uiteindelijk komt daar heel mooie televisie uit.

Ik Heb Er Schoon Genoeg Van! is vanaf zondag 27 februari wekelijks te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen