Martijn Krabbé: ‘Uitslag The Voice lekt uit’

Martijn Krabbé vreest dat de uitslag van zijn RTL 4-show The Voice of Holland deze week vroegtijdig uitlekt. Acht van de twaalf kandidaten worden in de liveshow van vrijdag naar de sing-off op zaterdag gestuurd, waarin vier talenten het veld moeten ruimen. De sing off die zaterdag op tv komt, wordt echter al op vrijdag opgenomen. “Nou, dat zal ongetwijfeld uitlekken“, zegt Krabbé. “Er zitten tijdens de opnames 1.400 man in de zaal, dus ik ga er vanuit dat iedereen het de volgende dag al weet.

Krabbé verwacht niet dat 1.400 mensen de uitslag van The Voice geheim zullen houden. “Ik heb daar eigenlijk nog niet goed over nagedacht, maar er zitten natuurlijk veel mensen in de zaal“, zegt de presentator bij RTL Boulevard.

The Voice of Holland keert vrijdag na een korte winterstop weer terug op de buis bij RTL 4. Voor het eerst staan de kandidaten van alle vier de teams op het podium in één liveshow. Omdat er maar liefst twaalf kandidaten zullen optreden, is er voor gekozen om de uitslag eenmalig op zaterdag uit te zenden.

De goed bekeken talentenjacht van producent John de Mol is vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. De uitslag volgt zaterdag om 20.00 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen