Pieter Jan Hagens: ‘Mooiste Wie is de Mol aller tijden’

Foto: AVROPieter Jan Hagens denkt dat de tv-kijker de komende weken een mooie serie van Wie is de Mol te wachten staat. Het elfde seizoen, dat donderdag om 20.30 uur van start gaat op Nederland 1, is volgens Hagens het mooiste seizoen ooit. “Wie is de Mol is niet alleen opgefrist, maar ziet er ook prachtig uit. El Salvador heeft ontzettend mooie natuurschoon. Ik vond het een feest om daar te zijn“, vertelt hij in de Avrobode. “Ik denk dat we erin zijn geslaagd de mooiste Wie is de Mol-serie aller tijden te maken.

Voor Hagens is het de vierde keer dat hij als spelleider fungeert. “Het bevalt erg goed. Het is elk seizoen weer een bijzondere en leerzame ervaring. Tijdens deze serie heb ik er bewust voor gekozen om de kandidaten op afstand te houden. In de voorgaande jaren maakte ik tussen de opnames door wel eens een praatje met ze, maar daar ben ik mee gestopt. Ik wil niets met ze te maken hebben, en dat is me prima bevallen.

Het is goed dat de kandidaten bezorgd en bang zijn als ik in beeld kom. Ik ben toch de figuur die hen vertelt wat ze moeten doen en naar wie ze moeten luisteren, dan is het goed als ze onder de indruk zijn. Laat ze maar zweten!

Dit jaar moeten Anna Drijver, Jan Kooijman, Art Rooijakkers, Karin de Groot, Hanna Bervoets, Patrick Stoof, Miryanna van Reeden, Pepijn Gunneweg, Horace Cohen en Soundos El Ahmadi allerlei opdrachten uitvoeren om de gezamenlijke pot te spekken. Eén van hen is de Mol en probeert het spel te saboteren.

Wie is de Mol is om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen