Art Rooijakkers tekent contract bij AVRO

Foto: AVROArt Rooijakkers heeft een contract getekend bij de AVRO. Na vijf jaar vertrekt de presentator bij NET 5. Dat heeft de AVRO donderdag laten weten. De eerste presentatieklus voor Rooijakkers bij de AVRO is de thema-avond Zóóó Moslim op 20 januari. Eerder al is hij te zien in Wie is de Mol. “Na vijf mooie jaren bij Net5 kijk ik er naar uit om iets meer van mijn inhoudelijke televisiekant te laten zien en ik verheug me op mijn rol in het amusement dat de AVRO van plan is te brengen“, laat hij weten.

Rooijakkers, die voor NET 5 onder meer De Spaanse Droom en Peking Express aan elkaar praatte, verheugt zich op de nieuwe uitdaging. “De ontwikkeling van de AVRO en de plannen voor de toekomst op het gebied van kunst en cultuur en opinie en debat spreken mij geweldig aan en inspireren mij.

AVRO-directeur Willemijn Maas is ’trots en blij’ met Rooijakkers. “Art is ondernemend, avontuurlijk, veelzijdig en brengt nieuw elan bij de AVRO. Hij zal een breed scala aan programma’s gaan presenteren.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen