Frits Sissing baalt van benaming ‘Frits Vergissing’

Frits Sissing baalt ervan dat collega’s uit het vak hem soms ‘Frits Vergissing’ of ‘Autocue Sissing’ noemen. Onder anderen Patty Brard en Wibo van der Linden namen die woorden in de mond. “Mensen doen dat vaak om zichzelf weer even groot te maken“, zegt Sissing. “In het begin denk je wel: hoezo? Maar dan ontdek je dat er over álle presentatoren wel íets wordt gezegd. Uiteindelijk gaat het om de kijker. Als die afhaakt, is dát een veel belangrijker signaal. Nou, het wordt alleen maar beter.

Op dit moment presenteert Sissing de grote studioshow Op Zoek Naar Zorro. “Vroeger keek ik hoeveel dozen drop er waren verkocht; of ik mijn target had gehaald. Nu kijk ik de dag na een uitzending naar de kijkcijfers“, zegt hij. “Ik wil toch wel tussen de één en twee miljoen kijkers.

De Zorro-show neemt het vanaf deze week op tegen de nieuwe RTL 4-show Minute To Win It met Gordon en de SBS 6-show Popstars. “Je moet geloven in wat je doet en in het programma, uitgaan van je eigen kracht. Dus je niet laten verleiden anderen te kopiëren, of geforceerd hipper en jonger te doen.

Sissing heeft nog vele toekomstplannen. “Ik ben druk aan het overleggen voor een nieuwe show. En wat ik echt leuk zou vinden is om een rolletje te spelen in een film. Dat heb ik nog nooit gedaan“, besluit hij in De Pers.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen