Kücüksentürk van ONM naar Kinderen Geen Bezwaar

Foto: Lilian van RooijGürkan Kücüksentürk wordt toegevoegd aan de vaste cast van de komedieserie Kinderen Geen Bezwaar. Dat heeft de VARA dinsdag laten weten. Het is de eerste vaste rol voor Kücüksentürk sinds zijn vertolking van Ilyas in ONM, dat in 2010 van de buis werd gehaald. “Ik werd gevraagd om auditie te doen voor de rol van Sinan in Kinderen Geen Bezwaar. Ik kwam door de eerste ronde. Toen kwam schrijver Haye van der Heyden kijken hoe ik het deed en toen werd ik het“, zegt Kücüksentürk.

Kücüksentürk voelt zich erg thuis op de set van de VARA-comedy. “Het is altijd eng als je ergens nieuw binnenkomt en dan ga je altijd even aftasten. Ik moet zeggen dat ik bij de cast en crew van Kinderen Geen Bezwaar geen enkel moment heb gehad dat ik me onprettig voel. Het is echt een ongelooflijk warm bad. De mensen zijn fantastisch. De cast heeft me er in de eerste paar weken erg doorheen geholpen. Het is onwaarschijnlijk hoe lief en aardig deze mensen zijn. Echt te gek.”

Zijn personage Sinan is de nieuwe grote liefde van Inke, gespeeld door Bobbie Koek. Ze gaan samen in de vroegere praktijkruimte van Maud (Anne-Mieke Ruyten) wonen.

Het vijftiendelige achtste seizoen van Kinderen Geen Bezwaar is vanaf 15 januari elke zaterdag om 19.25 uur te zien op Nederland 1.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen