Bridget en Winston staan achter Gordon

Foto: Kippa

Bridget Maasland en Winston Gerschtanowitz staan pal achter hun RTL-collega Gordon in de X Factor-rel. Gordon verklapte zondag in Life 4 You dat X Factor-winnaars Jaap Reesema en Lisa Loïs niet willen optreden tijdens de opening van de nieuwe X Factor, en dat kwam hem op felle kritiek van Jaap en Lisa te staan. “Ik ben het niet met Jaap eens. Hij moet er gewoon heen“, stelt Winston. Bridget: “Het gaat om de openingsact van een programma waar je alles aan te danken hebt!

Jaap wil er niet heen, omdat hij is gevraagd om te playbacken op het lied van een andere artiest, beter bekend als een lipdub. “Wat maakt het nou uit dat het een lipdub is? Dat is toch ook de grap. Je kunt ook als manager denken: we doen het wel en dan vragen we gelijk of hij zijn nieuwe single een keer mag komen zingen“, zegt Bridget.

Winston begrijpt er niets van. “Ik vind het ongelooflijk dat een man als Jaap, waar wij voor X Factor nog nooit van hadden gehoord en die al zijn inkomsten nu te danken heeft aan dat programma, daar niet wil staan. dat hij daar de eerste keer zou moeten staan. Al zou hij er de kaartjes moeten knippen.”

Het voorstel van X Factor is onredelijk, vindt jaap zelf. “Als zij mij vragen om in een tangaslip over de bühne te redden, doe je dat ook niet. Ik denk dat geen artiest die serieus bezig is met een album, zou gaan playbacken op een dancenummer wat niet bij hem past. Was het maar waar dat ik bij de opening mocht optreden. Het liefste wat ik doe is zingen. Maar ik ben nooit gevraagd om bij de opening te zingen.

Lisa heeft afgezegd, omdat ze die avond niet zou kunnen. “Lisa had andere plannen die avond. Dat vind ik eigenlijk ook een heel slechte reden“, zegt Bridget.

Jaap en Lisa waren ‘not amused’ met de onthulling van Gordon. “Beetje jammer, Gordon, om zo te snauwen. Ik begrijp niet waar dit vandaan komt“, twitterde Lisa. Jaap: “Zucht! Gordon verdraait de boel weer! Wat is er toch met die man?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen