Sophie Hilbrand wil verder met Je Zal Het Maar Zijn

Foto: BNNSophie Hilbrand hoopt dat ze van BNN een tweede seizoen van Je Zal Het Maar Zijn mag maken. In dit programma, dat afgelopen najaar voor het eerst te zien was, ondervraagt Hilbrand jongeren met een bijzonder verhaal. “Je Zal Het Maar Zijn is op mijn lijf geschreven. Ik ben ontzettend blij met deze serie, want ik kan er mijn ziel en zaligheid in kwijt. Voor mijn gevoel is dit een programma dat ik nog heel lang kan blijven maken. Ik hoop op een vervolg“, vertelt de presentatrice in Avrobode.

Je Zal Het Maar Zijn kwam volgens Hilbrand op het juiste moment. “Na VOC en Lijst 0 was ik een beetje klaar met die korte filmpjes. Ik wilde zo graag weer iets als Sophie op 3 doen, wat meer de diepte in. Eigenlijk is Je Zal Het Maar Zijn een verbeterde versie van Sophie op 3, omdat het leuker is om meer te laten zien dan alleen pratende mensen in een studio.

Hilbrand is 35, maar werkt nog altijd bij een jongerenomroep. “De laatste tijd was er de tendens dat het misschien eens tijd werd dat ik bij BNN wegging, omdat ik te oud zou zijn. Maar als ik dan van jongeren hoor waarom zij aan het programma meedoen – ‘omdat het van BNN is’ – denk ik: ik hoef helemaal niet weg. Dit is een typisch BNN-programma, in de lijn van Over Mijn Lijk en Je Zal Het Maar Hebben. Het wordt geen gedweep, is niet sentimenteel, het is gewoon iemands verhaal.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen