Joris Linssen: ‘Bijzonder afscheid Rik Felderhof’

Joris Linssen vond het bijzonder om Rik Felderhof te interviewen voor de laatste aflevering van Villa Felderhof. Felderhof opent de deuren van zijn villa maandag nog één keer en voor deze gelegenheid verruilt hij de rol van gastheer met Linssen. “Het was een hele eer, maar ook erg spannend om Rik in zijn eigen villa te interviewen; het is dan toch het hol van de leeuw. Voor Rik was het wennen dat de rollen waren omgedraaid en hij nu eens niet de vragen stelde“, zegt Linssen in Televizier.

Het werd een goed gesprek, vertelt de presentator van Hello Goodbye. “De klik kwam binnen tien minuten en daarna hebben we heel goede gesprekken gevoerd waarin Rik zich heel open en kwetsbaar durfde op te stellen.

De laatste scène is volgens Linssen ‘bijzonder’. “Onze laatste opnames samen waren heel symbolisch. Rik sluit de deuren van de villa en loopt naar de auto. Ik houd het achterportier open, laat hem instappen en rij ons daarna weg. Dat voelde alsof de oude generatie het stokje overdraagt aan de jongere.

Villa Felderhof: Hello Goodbye is maandag om 22.35 uur te zien op Nederland 1.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen