Hans Klok wil meer media-aandacht

Hans Klok wil graag meer aandacht van de media. De illusionist loopt op dat gebied echter tegen beperkingen aan in Nederland, en daarom zou hij het liefst in de Verenigde Staten gaan wonen. “Het showbizzcircuit is er ook zoveel groter, hè. Ik bedoel: RTL Boulevard, Pauw & Witteman, hoe vaak kun je daar gaan zitten? Aandacht is verslavend, absoluut, maar de gezichten van de fotografen die hier altijd rond die rode lopers hangen kan ik inmiddels ook uittekenen“, zegt Klok in HP/DeTijd.

Klok vindt Nederland te klein worden. “Maar omgekeerd geldt ongetwijfeld hetzelfde. Zo’n Joop van Tellingen zal toch ook weleens denken: Jezus, daar heb je hém weer. Wonen in de VS, het lijkt me fantastisch! Ik behoor tot de wereldtop, dus er is daar genoeg te doen.

Volgens Klok kan hij in Amerika echter niet helemaal zichzelf zijn als homo. “In de VS bestáát homoseksualiteit gewoon niet. Vreselijk hypocriet natuurlijk. Ik kan me niet voorstellen dat er onder acteurs als Brad Pitt, John Travolta en Leonardo DiCaprio enzovoorts niet iemand is die homo is. Dat moet wel; het zijn té artistieke beroepen. Maar in de VS wordt daar gewoon een gezin omheen verzonnen.

Zelf loog Klok ook over zijn geaardheid, toen hij in 2007 wereldnieuws was omdat Pamela Anderson zijn assistente werd. “En daar zit je dan in de radiostudio bij de gevreesde Howard Stern en vraagt hij opeens of je hetero of homo bent. En dan hoor je jezelf zeggen: hetero. Back in the closet dus. Je zou het zelfverloochening kunnen noemen. Maar er was zóveel geld in die show gestoken…

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen