Linda de Mol: ‘Ik kan makkelijk talkshow krijgen’

Foto: Roy BeuskerLinda de Mol kan naar eigen zeggen makkelijk een talkshow krijgen bij RTL 4. Een talkshow wordt door veel presenta- toren gezien als het hoogst haalbare, maar De Mol laat het genre voorlopig nog even links liggen. “Als ik straks zeg dat ik toch graag een talkshow wil, dan is de verdienste van al die jaren keihard werken dat de deuren aan alle kanten opengaan“, vertelt ze in HP/DeTijd. “Natuurlijk heb ik behoefte aan inhoud, maar het is uit praktische overwegingen dat ik het niet doe.

De Mol heeft geen tijd voor een praatprogramma. “Als ik een talkshow maak, weet ik gewoon dat ik continu ga liggen denken: ik moet eigenlijk dat ook nog even lezen, want ja, dat boek heeft die en die gast geschreven, en misschien moet ik nog even naar het theater om die voorstelling te bekijken, en ga zo maar door.

Het maken van amusements-tv is wat dat betreft praktischer, stelt De Mol. “Nu kan ik zeggen: ‘Ik doe donderdag de koffertjes, vrijdag de comedy en dan kan ik zaterdag op het sportveld bij de kinderen staan.’ Ik kan zo’n show er niet eventjes bij doen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen