Raffaëla vindt Jeroen van der Boom onprofessioneel

Foto: Sander StoepkerRaffaëla Paton baalt van de kritiek die zij vrijdag kreeg van haar coach Jeroen van der Boom voordat hij haar uit The Voice of Holland stuurde. Hij verweet haar lastig te zijn en slecht te repeteren. In een video was te zien dat de twee een conflict hadden over de voorbereidingen. “Ik vind het onzin. Het filmpje wat je voor mijn optreden ziet, is anderhalve week daarvoor opgenomen. Dan heb je nog anderhalve week de tijd om je nummer te leren“, verdedigde Paton zich zondag in Life 4 You.

Paton vindt de kritiek van Van der Boom niet opbouwend. “In de echte muziekwereld krijg je soms een dag van tevoren je nummer binnen en moet je dat de volgende dag flawless kennen. Ik had Sinterklaas gevierd met mijn kind en ja, ik had me op dat moment beter moeten voorbereiden. Maar ik vind het onprofessioneel om daar je oordeel van af te laten hangen.”

In 2006 won Paton de derde editie van Idols. Met haar deelname aan The Voice hoopte ze haar muziekcarrière nieuw leven in te blazen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen