De Leeuw niet met oudejaarsshow vanwege kijkcijferterreur

Foto: Fred de GrootPaul de Leeuw komt dit jaar niet met een tv-show op oudejaarsavond, omdat hij bang is voor de concurrentie met Linda de Mol. De Leeuw zou een show gaan maken, maar daar ziet hij toch maar van af. “Ondanks herhaalde verzoeken geen eindejaarsshow voor deze dikke bolleboos. Omdat ik weinig zin heb om op 1 januari al weer achter de computer te wachten op kijkcijfers. Alle meningen weer te lezen of te moeten aanhoren“, schrijft de VARA-presentator in zijn column in VARAgids.

Het wordt een rustige jaarwisseling voor De Leeuw. “Ik ga gewoon mijn hart vullen met de kerstmeuk van Sky Radio, legpuzzelen en niet werken.

De Leeuw kijkt terug op een onsuccesvol 2010. Hij nam na jaren afscheid van zijn weekendprogramma’s op Nederland 1, die dit voorjaar lager scoorden dan ooit, en zijn nieuwe dagelijkse talkshow De Madiwodovrijdagshow is geen succes.

De Madiwodovrijdagshow moest aan het eind van 2010 tussen de 800.000 en een miljoen kijkers scoren, zei De Leeuw aan het begin van het seizoen. De werkelijke score ligt een stuk lager. Er kijken nog geen 300.000 mensen naar het programma.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen