Ben Saunders schrijft hitlijstgeschiedenis

Foto: Sander StoepkerBen Saunders, kandidaat in The Voice of Holland, heeft hitlijstgeschiedenis geschreven. De zanger heeft deze week namelijk zijn tweede nummer één hit te pakken in de GfK Single Top 100. “Het is voor het eerst dat een artiest met twee verschillende tracks in twee weken tijd op de hoogste positie binnenkomt“, zegt een persvoorlichter van RTL. Saunders staat op één met zijn uitvoering van When A Man Loves A Woman. Hij bracht het lied afgelopen vrijdag ten gehore in The Voice op RTL 4.

De vorige nummer één hit van Saunders, If You Don’t Know Me By Now, staat deze week op nimmer zes. Op nummer 28 staat Saunders met zijn duet met Alain Clark, Dancing In The Street, terwijl I’m In Love With A Girl volgens de laatste peiling op nummer 44 staat.

Saunders is niet de enige kandidaat uit The Voice of Holland met een plaats in de Single Top 100. Er zijn in de hitlijst in totaal dertien plaatsen weggelegd voor The Voice-kandidaten. Lenny Keylard doet het na Saunders het best met de derde positie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen