Irene Moors presenteert DNA-show RTL 4

Foto: Nick van OrmondtIrene Moors gaat voor RTL 4 het nieuwe programma Wie is mijn Vader gaat presenteren. Hierin gaan donorkinderen op zoek naar hun biologische vader. Dat heeft Moors vrijdag bekendgemaakt in RTL Boulevard. Moors vindt Wie is mijn Vader een bijzonder project. “Het heeft te maken met kinderen die ooit verwekt zijn door een donorvader. Voor 2004 konden mannen dat anoniem doen. Er zijn echt tienduizenden kinderen die niet weten wie hun vader is, maar toch nieuwsgierig zijn.

De presentatrice hoopt dat veel mensen zich aanmelden. “We hebben heel veel kinderen nodig, want we willen veel meer DNA in de DNA-databank krijgen, zodat we kunnen gaan matchen. Het duurt nog wel even voor het programma er komt. We proberen eerst zo veel mogelijk mensen te krijgen. Je hoeft niet per se op televisie. Het is ook belangrijk dat die databank groeit.”

Het is de eerste soloklus voor Moors sinds geruime tijd. “We zijn nu bezig met de laatste opnames voor De TV Kantine en dan wordt het voor mij wat rustiger. Toen vroeg de baas van RTL mij: ‘Wil je misschien een nieuw project doen?’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen