Ruben Nicolai neemt tv-show mee van AVRO naar BNN

Foto: AVRORuben Nicolai neemt zijn eindejaarsshow Take It Or Leave It mee van de AVRO naar BNN. Het programma wordt dit jaar uitgezonden onder de naam Weg Met 2010. Dat heeft BNN donderdag laten weten. Weg Met 2010 is een ‘alternatief jaaroverzicht’, waarin een panel van zes BN’ers beslist wat we in 2010 laten en wat we meenemen naar 2011. “Ik hoop dat er niet meer veel gebeurt de komende twee weken, want we zitten nu al met een overvolle uit- zending!“, zegt Nicolai.

In het panel van de bekende Nederlanders zitten zes smaakmakers van het afgelopen jaar, waaronder VVD-kamerlid Jeanine Hennis Plasschaert, Lange Frans, PVV’er Dion Graus en Jojanneke van Pownews. Oh Oh Cherso’s Sterretje zorgt tussen de verschillende rondes door voor de tunes.

Nicolai presenteerde het alternatief jaaroverzicht vorig jaar voor het eerst bij zijn vorige werkgever AVRO. Take It Or Leave It wist op 30 december een publiek van 595.000 kijkers te boeien.

Ook Weg Met 2010 staat in de schema’s voor 30 december. Het programma zal op die dag om 20.25 uur te zien zijn op Nederland 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen