Valerio Zeno vervangt Keith Bakker

Foto: BNNValerio Zeno springt in het gat dat Keith Bakker achterlaat op de dinsdagavond van Nederland 3. Bakker zou deze week terugkeren met zijn tv-programma Family Matters, maar de NCRV trok de tv-reeks terug omdat de therapeut wordt beschuldigd van misbruik van patiëntes. Zijn uitzenduren worden nu vergeven aan Zeno’s programma Je Zal Het Maar Hebben, dat volgende week dinsdag vervroegd terugkeert op tv. “Eigenlijk zouden we terugkomen in februari“, zegt Zeno op 3FM.

Zeno is blij met de vervroegde premièredatum. “Toen bekend werd dat het programma van Keith Bakker niet doorging, kregen we te horen dat wij in dat tijdslot mochten. Dat is een heel goed tijdslot, dus dat wilden we meteen.”

Achter de schermen wordt hard gewerkt om Je Zal Het Maar Hebben op tijd gereed te hebben. “Alles wat we de afgelopen maanden gefilmd hebben wordt nu als de malle gemonteerd, zodat het op de buis kan.

Zeno’s programma is vanaf volgende week dinsdag om 21.15 uur te zien op Nederland 3. Deze week wordt Family Matters nog vervangen door een aflevering van Pubberuil XL.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen