Ron Brandsteder: ‘Paul de Leeuw te veel op televisie’

Ron Brandsteder ziet Paul de Leeuw liever wat minder vaak op televisie. De Leeuw presenteert vijf dagen per week de Madiwodovrijdagshow en dat vindt Brandsteder te veel. “Niemand is de hele week leuk. Je ziet mensen als Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk bijna elke dag. Dat is te vaak“, oordeelt Brandsteder. “De oudejaarsconference is de ene kant, de andere kant is wat ze nu doen met Popstars. Je ziet de mensen moe worden. Televisie moet een evenementje blijven.

Er was even sprake van een dagelijks programma met de mannen van Voetbal International, maar dat vindt Brandsteder ook geen goed idee. “Voetbal International vind ik leuk, die Derksen en Van der Gijp zijn mooie characters. Maar alles met mate. In horizontale programmering geloof ik niet“, besluit hij in Veronica Magazine.

Brandsteder was recentelijk ook al in het nieuws, omdat hij uithaalde naar een aantal tv-collega’s. Hij noemde Matthijs van Nieuwkerk ’te veel VARA’, “en daar heb ik een hekel aan“, zei over Carlo Boszhard dat hij alleen bezig is met zichzelf en betitelde Linda de Mol als ‘geen warm mens’.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen