Peter van der Vorst vertrouwt Tatjana

Foto: RTLPeter van der Vorst vertrouwt erop dat Tatjana Simic de waarheid spreekt over haar liefdesleven. Simic gaat binnenkort op zoek naar een liefdespartner in een nieuw programma op RTL 4, maar Privé- hoofdredacteur Evert Santegoeds stelt dat ze sinds kort een relatie heeft met haar buurman. “Daar heeft ze gewoon niets mee. Zij zegt zelf: ‘Ik heb niets met mijn buurman.’ Ik vertrouw haar. Zij is altijd eerlijk. Als zij dat zegt, dan is dat zo“, zegt Van der Vorst, de presentator van Wie Kiest Tatjana.

Van der Vorst ontkent dat Tatjana haar kijkers gaat bedriegen. “Ze heeft geen man en ze is op zoek naar een man, dus het is een echte zoektocht”, stelt hij op 3FM.

De presentator verwacht dat de datingshow een kijkcijfersucces wordt. “Ik heb er wel vertrouwen in. Tatjana is een hartstikke leuk mens. Ik krijg nu al heel veel enthousiaste reacties van mensen die het programma willen gaan zien.”

De kick-off aflevering van Wie Kiest Tatjana is op 24 december te zien op RTL 4. Op 28 januari wordt het programma hervat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen