Prem Radhakishun: ‘Ik heb Matthijs verraden’

Foto: Marieke van der VeldenPrem Radhakishun baalt er nog steeds van dat hij journalist Jean-Pierre Geleen drie weken geleden beschuldigde van pedofilie in De Wereld Draait Door. Radhakishun werd na de uitzending ‘ontslagen’ als tafelheer. “Ik heb Matthijs verraden, hem in verlegenheid gebracht. Dat is het enige waar ik spijt van heb. Of ik het zou willen terugdraaien? Nee, zo kun je je leven niet leven. Het enige waar ik nu over nadenk is hoe te voorkomen dat je iemand die je waardeert pijn doet“, zegt hij in Spits.

Radhakishun legt zich er bij neer dat hij is ontslagen door De Wereld Draait Door. “Ik heb het gedaan, punt. Bovendien: in ieder verlies zit een overwinning. Maar ik ben nu eenmaal een intuïtief mens. Ik wil niets aan mezelf veranderen.

Hij heeft er geen begrip voor dat ook de NTR met maatregelen dreigde om iets dat buiten hun zendtijd plaatsvond. “Ik heb gezegd dat ze per direct onze opdrachtovereenkomst moesten ontbinden of moesten ophouden met die onzin. Ik heb er niets meer over gehoord, maar misschien ga ik zelf wel weg.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen