Sanoma Uitgevers stapt in blad Barend en Barend

Sanoma Uitgevers neemt een belang in het blad Helden van Barbara en Frits Barend. De twee partijen gaan vanaf 1 januari samen verder. Dat heeft Sanoma bekendgemaakt. Frits en Barbara Barend blijven als hoofdredacteuren gezichtsbepalend voor het magazine. Sanoma zal zich toeleggen op specifieke uitgeeftaken als druk en marketing. “We zijn noodgedwongen zelf het laatste half jaar naast hoofdredacteur ook uitgever geweest. Daarvoor zijn we niet geschikt“, zegt Frits.

Het sportmagazine wordt ook volgend jaar nog steeds in een ‘keukentafel’-setting gemaakt bij de familie Barend en verschijnt in 2011 minimaal vier maal. Beide partijen hebben de ambitie om het aantal edities verder te laten groeien. “Samen voorzien we een heel mooie toekomst voor de pas anderhalf jaar oude peuter“, aldus Frits.

Uitgever Jan Paul de Wildt is trots op de nieuwe titel. “Helden is vanaf de eerste editie een succes bij zowel mannen als vrouwen en dat is vrij uniek. De pure sportpassie van Barbara en Frits Barend maakt hierbij het verschil. Een glossy als Helden bewijst dat er altijd plaats zal blijven voor onderscheidende nieuwe tijdschriften.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen