Yolanthe interviewt Jeff Dunham voor nieuwe tv-show

Foto: William RuttenPoppenspeler Jeff Dunham is in mei 2011 te zien in de eerste aflevering van Yolanthe’s TV Show, de nieuwe inter- viewserie van Yolanthe Sneijder-Cabau. Dat zegt producent Ivo Niehe maandag in De Telegraaf. Yolanthe’s TV Show op Nederland 3 wordt de jongerenversie van Niehe’s TV Show op Nederland 1. “De eerste aflevering is opgenomen bij poppenspeler Jeff Dunham met zijn pop Achmed the dead terrorist. Dat zegt mijn generatie niks, maar dat is een ster bij de jeugd“, zegt Niehe.

Niehe denkt dat Cabau de ultieme presentatrice is voor een interviewprogramma. “Yolanthe en Wesley hebben ingangen bij mensen als Nadal, Ronaldo en George Clooney. Die bel ik niet zo gemakkelijk op, maar zij krijgen dat voor elkaar. We komen met hen in een ongelooflijk internationale wereld. De uitzendingen van de eerste zes afleveringen, die we dus al aan het opnemen zijn, starten in mei.”

De presentator is erg onder de indruk van zijn jonge TROS-collega. “Mannen die ze interviewt, moeten sowieso al twee keer slikken als ze binnenkomt. Want wat is die vrouw mooi. En ze is heerlijk spits en ad rem bij het vragen stellen. Zij is voor de jongere doelgroep een waardige vervangster van mij.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen